Auto inruilen?

Inruilen eigen auto

Wij kunnen u helpen bij de verkoop van uw eigen auto.

Wij bieden u 2 mogelijkheden aan:

1       Wij verkopen uw auto aan een autobedrijf.

Door onze vele connecties in de automotive branche krijgen wij altijd een goede prijs voor uw auto. We hebben ongeveer 2 dagen nodig om de hoogste prijs voor uw auto te bedingen.

2       U zet uw auto bij ons in consignatie.

Wij verzorgen bij consignatie de gehele afwikkeling. Dit begint met de juiste zorg voor uw auto, inclusief het grondig reinigen en eventueel polijsten. Daarnaast maken wij van uw auto een uiterst gedetailleerde fotoshoot. Tevens bieden wij uw auto aan op de vele internetportalen binnen heel Europa. Wij verkopen de auto voor u en presenteren hem in onze professionele ruimte. Bovendien hoeft u nu niet iedere keer als er zich een mogelijke geïnteresseerde meldt, tijd hiervoor vrij te maken. Daarnaast is het natuurlijk goed te weten, dat uw auto bij ons veilig, droog en overdekt staat. Wij bespreken op voorhand samen met u de waarde van uw auto en zullen dan samen een prijs overeenkomen, die u bij eventuele verkoop wilt krijgen. U weet dus vooraf precies wat u kunt verwachten bij verkoop en komt niet achteraf voor vervelende verrassingen te staan. Indien u uw auto bij ons in consignatie wilt verkopen, geeft dit u een zeer reële kans deze ook snel te verkopen. Dit kan door de professionele presentatie en omdat potentiële klanten over het algemeen eerder een auto kopen bij een autobedrijf dan bij een particulier. Bovendien wordt de kans op verkoop aanzienlijk verhoogd door het feit dat wij ook de mogelijkheid geven dat iemand een auto op uw auto inruilt.

Kort samengevat:

U heeft een zorg minder wat betreft de verkoop van uw auto en wij zullen waarschijnlijk iemand anders blij kunnen maken met uw auto.

Indien u geïnteresseerd bent, kunt u met ons een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.