Import kentekens aanvragen

Importkentekens

(5-daagse kentekenplaten)

Wij van Auto Importeren.eu kunnen voor u Import kentekens regelen inclusief een WA-verzekering, zodat u de auto zelf kunt transporteren naar Nederland. U kunt gebruik maken van deze dienst ongeacht of u van onze andere diensten gebruik maakt. Als u wilt dat wij Import kentekens voor u regelen, dan dient u onderstaand formulier in te vullen.

Eendagskenteken

Wij kunnen ook een eendagskentekenbewijs voor u regelen. Daarmee kunt u de auto transporteren naar de RDW om de auto in te voeren. Dit betekent echter niet dat de auto dan is verzekerd. U kunt bij het afsluiten van uw toekomstige autoverzekering vragen of ze de auto met eendagskenteken – dus voordat deze officieel is ingevoerd – al kunnen verzekeren. Dat is voordeliger dan wanneer wij een losse verzekering voor u afsluiten. Want de meeste verzekeringsmaatschappijen rekenen daar niets extra voor. Mocht uw verzekeringsmaatschappij niet willen meewerken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan regelen wij voor u de tijdelijke verzekering.

Wij kunnen het eendagskentekenbewijs en kentekenplaten tegen een meerprijs van € 34,- voor u regelen.

Houd er wel rekening mee dat een eendagskenteken niet mag worden gevoerd buiten Nederland.

Aanvraagformulier Import kentekens

Houdt u er rekening mee dat de tijdelijke kentekenplaten in Duitsland alleen op doordeweekse dagen gemaakt worden. De platen maken en verzenden naar Nederland kost 2 dagen. De ingangsdatum van de kentekenplaten is de dag van het maken van de platen.

Er blijven dan 3 dagen over om de auto te transporteren naar Nederland.
U kunt ook de platen naar de dealer laten opsturen.

De kosten van verzending van de tijdelijke kentekenplaten naar de dealer zijn € 59,-.

    Bestuurder/ Afleveradres    Let bij het uploaden van uw bestanden op de maximale bestandsgrootte van 10MB per bestand en op het bestandstype. Deze mag pdf, jpg, png, tiff of bmp zijn.

    Factuuradres