Import kentekens aanvragen

Importkentekens

(5-daagse kentekenplaten)

Wij van Auto Importeren.eu kunnen voor u Import kentekens regelen inclusief een WA-verzekering, zodat u de auto zelf kunt transporteren naar Nederland. U kunt gebruik maken van deze dienst ongeacht of u van onze andere diensten gebruik maakt. Als u wilt dat wij Import kentekens voor u regelen, dan dient u onderstaand formulier in te vullen.

Eendagskenteken

Wij kunnen ook een eendagskentekenbewijs voor u regelen. Daarmee kunt u de auto transporteren naar de RDW om de auto in te voeren. Dit betekent echter niet dat de auto dan is verzekerd. U kunt bij het afsluiten van uw toekomstige autoverzekering vragen of ze de auto met eendagskenteken – dus voordat deze officieel is ingevoerd – al kunnen verzekeren. Dat is voordeliger dan wanneer wij een losse verzekering voor u afsluiten. Want de meeste verzekeringsmaatschappijen rekenen daar niets extra voor. Mocht uw verzekeringsmaatschappij niet willen meewerken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan regelen wij voor u de tijdelijke verzekering.

Wij kunnen het eendagskentekenbewijs en kentekenplaten tegen een meerprijs van € 34,- voor u regelen.

Houd er wel rekening mee dat een eendagskenteken niet mag worden gevoerd buiten Nederland.

Aanvraagformulier Import kentekens

Houdt u er rekening mee dat de tijdelijke kentekenplaten in Duitsland alleen op doordeweekse dagen gemaakt worden. De platen maken en verzenden naar Nederland kost 2 dagen. De ingangsdatum van de kentekenplaten is de dag van het maken van de platen.

Er blijven dan 3 dagen over om de auto te transporteren naar Nederland.
U kunt ook de platen naar de dealer laten opsturen.

De kosten van verzending van de tijdelijke kentekenplaten naar de dealer zijn € 59,-.

Bestuurder/ AfleveradresLet bij het uploaden van uw bestanden op de maximale bestandsgrootte van 10MB per bestand en op het bestandstype. Deze mag pdf, jpg, png, tiff of bmp zijn.

FactuuradresKan ik je ergens mee helpen? whatsapp